Sniper komt naar Xbox 360 en PC

wc-eend

Vandaag werd door City Interactive de nieuwe game Sniper: Ghost Warrior aangekondigd. De game die voor de Xbox 360 en PC uitkomt volgt de geheime wereld van een militaire sluipschutter die de rebellen gaat helpen op het eiland Isla Trueno, waar zojuist een militaire coup is gepleegd en nu is het aan jou om dat terug te draaien.

Sinds dat er op verschillende tv kanalen (in amerika) verschillende programma's zijn uitgezonden over sluipschutters is de interesse in deze militaire tak groter dan ooit zegt Lisa Rivera, vice president verkopen van City Interactive.

Als er op het eiland Isla Trueno een militaire coup wordt gepleegd wordt er een kleine elite groep soldaten gestuurd om samen met de rebellen deze coup ongedaan te maken. Jij als sluipschutter zijnde kan als enige de missies aan. Naast de sluipschutter actie zal je ook andere wapens moeten hanteren tijdens speciale aanvalsmissies.

Een aantal belangrijke punten uit het spel zijn:

  • Een van de betere ballistische systemen voor het gebruiken van weeromstandigheden en zwaartekracht, jij als sluipschutter en je kameraad gebruiken dit om nog nauwkeuriger je doelwit te raken.
  • Geen vaste manier om missies te voltooien, doe zoals jij het wilt vanaf waar je het wilt.
  • Een grote variatie aan missies van afstand schieten, dichtbij gevechten, boobytraps plaatsen tot infiltreren.
  • Vecht in de jungle en in steden.

Sniper: Ghost Warrior kom uit in het tweede kwartaal dit jaar voor de PC en Xbox 360

Sniper: Ghost Warrior
Sniper: Ghost Warrior
Sniper: Ghost Warrior
Sniper: Ghost Warrior
Sniper: Ghost Warrior