Meisje van 10 vergiftigt lerares

Djeez

Een tienjarig meisje uit de Amerikaanse plaats Walterboro zit diep in de problemen. Het meisje heeft haar schooljuf vergiftigd door diverse medicijnen in het drankje van de vrouw te gooien.

De lerares voelde zich woensdag ineens ziek en besloot zich ziek te melden. De twee dagen later bleef ze zich maar niet lekker voelen.

De jonge gifmengster kon haar daad niet voor zich houden en schepte hierover op tegen haar klasgenootjes. Toen de invaljuf de bekentenis hoorde, sleurde ze het meisje naar het kantoor van de directeur. Hier gaf het meisje toe inderdaad haar lerares te hebben vergiftigd.

Volgens de politie zaten er diverse medicijnen in het drankje. Het meisje was boos op de lerares omdat zij haar had overgeplaatst naar een andere klas. Ze wilde ervoor zorgen dat de lerares nooit meer zou terugkeren op school.

Het kind loopt nu de kans te worden aangeklaagd wegens het knoeien met geneesmiddelen en voedsel. Een volwassene zou hiervoor zo twintig jaar celstraf krijgen. Wat voor straf het meisje krijgt, is echter nog niet bekend.


Een filmpje over de vergiftiging