Koevermans: "Er wordt paniek gezocht"

Jeffrey

Bij verlies van PSV tegen Ajax wordt het een spannend slot van de Eredivisie. Door de nederlaag van de Eindhovenaren in Breda ruikt Ajax bloed. Spits Danny Koevermans vindt dat er geen reden is tot paniek.

"Na 26 wedstrijden staan we nog steeds goed op de ranglijst", zegt de aanvaller op de website van PSV. Tegen NAC Breda viel hij al na een kwartier uit met een hamstringblessure. Uit nader onderzoek bleek dat het slechts gaat om een bloeduitstorting. Hierdoor is hij tegen Ajax gewoon inzetbaar.

"Er komen nu twee belangrijke wedstrijden aan waarin we het verschil kunnen maken. Ik las vanochtend voor het eerst sinds lange tijd weer eens de wedstrijdverslagen en vond dat de paniek wordt gezocht. Een beetje stemmingmakerij, maar daar houd ik me buiten."

"We hebben wel vaker een wedstrijd verloren in voorgaande seizoenen, maar het is natuurlijk heel zuur dat het nu gebeurd is en dat onze ongeslagen reeks in competitieverband beëindigd is. Het is zaak om vol vertrouwen naar Ajax te gaan en hen te verslaan."