Onrust om 'chemtrails' boven Brabant

Djeez

Een deel van de bevolking van Brabant is sinds gisteren in de ban van een bijzonder schouwspel. Tussen elf en twaalf uur gisterochtend zagen veel inwoners van Den Bosch en Zaltbommel cirkelvormige, witte sporen van vliegtuigen in de lucht. Volgens sommige ooggetuigen waren deze zogeheten 'contrails' of 'chemtrails' volgens doemdenkers te vreemd om door wat voor vliegtuig dan ook te kunnen zijn veroorzaakt.

Het bleef echter niet bij enkele maffe strepen alleen. Een ooggetuige uit Zaltbommel beweert te hebben gezien hoe een vliegtuig een streep trok, ineens stopte, achteruit vloog en vervolgens in het niets oploste. Direct na het schouwspel zou er veel militair vliegverkeer in de lucht zijn geweest.

Een Bossche getuige spreekt van 'vreemde rondingen'. "In eerste instantie dachten wij: Oh... da's van een vliegtuig. Maar langzaam dreven ze weg en werden groter", aldus H.V. "Dus moesten ze kleiner zijn toen ze ontstonden en da's verdomde klein, zelfs voor de meest geavanceerde straaljager. Er was tijdens en kort erna veel legerluchtvaartactiviteit, viel ons op. Ook waren er geen hoorbare straaljagergeluiden zoals meestal het geval is."

Ene B.N. uit Zaltbommel heeft hetzelfde gezien. Deze persoon beweert een vliegtuig te zien die een telkens onderbroken spoor trekt. "Een paar seconden later zie ik dit vliegtuig van het ene op het andere moment verdwijnen...foetsie....!??", vraagt N. zich af. "Een strak blauwe lucht... beide vliegtuigen zeer goed waarneembaar. Ik ben er nog confuus door... echt, ik kijk al een 2 jaartjes zeer bewust naar wat er allemaal in de lucht zich voltrekt, maar dit kan gewoon niet...."

Balkenende houdt ons nog steeds onder de duim!
Voor enkele foto's van dit schouwspel, klik hier