Vlaar trots op uitverkiezing

Tiede-Jan (TJDoornbos)

Ron Vlaar maakt sinds jaren weer eens deel uit van de selectie van het Nederlands elftal. De premiere wordt het oefenduel met de Verenigde Staten, waarvoor keuze Bert van Marwijk de Feyenoorder heeft uitgenodigd.

 

"Dit is mooi", jubelt de van een ernstige knieblessure herstelde verdediger op de website van Feyenoord. "Ik weet waar ik vandaan kom en heb Oranje nooit als doel gesteld, maar als het dan toch weer zo ver komt is het heel mooi. Het seizoen tot dusver en deze selectie maken dat alle energie die ik in mijn revalidatie heb gestopt de moeite waard is geweest. Het gaat weer over voetbal en niet meer over die knie."

Tevens wordt de jonge defensieleider herenigd met de fysiotherapeuten die hem in de tijd van zijn blessure hielpen met de revalidatie in Zeist. "Dit is ook een beloning voor alle energie die zij destijds in mijn herstel gestoken hebben", zegt Vlaar, die zich direct daarna concentreert op het duel met FC Groningen van zondag. "Daar moeten we wat neerzetten en dan hoop ik daarna te kunnen genieten bij Oranje."