Media Summit: Europese releasedata

Gister was in Amerika de Nintendo Media Summit, vandaag in Europa. We kregen hier, waar we gister de Amerikaanse releasedata kregen, de Europese releasedata. We zetten het op een rijtje:

Mario zal kort na de Amerikaanse releasedatum hier in Nederland naar de sterren vliegen; Super Mario Galaxy verschijnt op 21 juni in Europa. Het is het vervolg op het hooggeprezen Super Mario Galaxy, wat twee jaar geleden verscheen. Nieuw is Mario's groene vriend Yoshi, die hem zal helpen bij zijn avontuur. Om dit te vieren heeft FOK! ook voor jullie nog een artworkje:

Artwork

Metroid: Other M werd ook op de E3 2009 aangekondigd. Dit spel zal worden ontwikkeld door Team Ninja en zal een derde persoons-perspectief kennen. In Europa zal de game in het derde kwartaal van 2010 verschijnen.

Monster Hunter Tri zal in Nederland, net als in Amerika, volledig gratis online te spelen zijn. Dit in tegenstelling tot Japan, waar gamers extra centjes moeten neerleggen om online te kunnen gaan. Op 23 April word het spelletje in Nederland verwacht.

Sin and Punishment: Successor to the Sky is een schietspel van Treasure. Het spel zal op 7 mei in Nederland worden gelanceerd. 

 

Alles bij elkaar vallen de releasedata dus best wel mee in vergelijking met Amerika. Mijn collega Pheno kunnen we dus gerust stellen.