Prijs van Project Natal geschat op $50 door Michael Pachter

Mitch (Mitch.de.Man)

Microsoft verklaarde al eerder dat Project Natal door het bedrijf niet als uitbreiding wordt gezien, maar als de opvolger van de Xbox 360. Nu kun je je afvragen wat dat zegt over de prijs waarmee dit product op de markt gaat komen. Wedbush-analist Michael Pachter geeft zijn mening in de laatste aflevering van “Pach Attack” te vinden op Gametrailers.com.

Pachter zegt dat ze waarschijnlijk ongeveer de kostprijs van Project Natal als prijs gaan pakken. Hij denkt dat dit ongeveer rond de $50 dollar is, maar geeft ook gelijk toe dat hij geen hardwarespecialist is en er daardoor best eens wat naast kan zitten. Hij durft wel te zeggen dat de prijs vrij wel zeker niet meer zal zijn dan $79. Zijn voorspelling is gebaseerd op het feit dat hij weet dat Microsoft zoveel mogelijk Natals wil verkopen (misschien zelfs wel met verlies) om vervolgens het geld terug te verdienen met producten die gebruik maken van Project Natal.

Als de prijs van Natal zo laag gaat worden rest er eigenlijk nog maar één vraag voor Xbox 360-bezitters. Zitten jullie wel te wachten op motion controls op je Xbox 360?