Phoenix Wright en Tales of Monkey Island in wekelijkse Nintendo Downloads

Cengizhan (CengizMan)

Net zoals bijna elke week zijn Nintendo's digitale winkels deze week gevuld met nieuwe games. We zijn een dag later dan je gewend bent, dus scroll snel naar beneden om de nieuwste games te zien!


Helaas zijn er deze week geen Virtual Console-games, maar dat wordt al snel goedgemaakt waneer je erachter komt dat WiiWare maar liefst drie titels heeft gekregen. De eerste titel is Phoenix Wright: Ace Attorney - Justice For All, een port van de gelijknamige DS-game zonder enige extra's. Mocht je dus geen DS bezitten en toch het spel willen, dan is dit misschien jouw kans. De tweede titel is Tales of Monkey Island: Chapter 5 - Rise of the Pirate God en is het vijfde deel uit de remake van Tales of Monkey Island. De laatste game is Brain Cadets, een puzzel-game in een opmerkelijk jasje. Je moet namelijk als cadet verschillende puzzels oplossen. Alle drie de games kosten per stuk 1000 Nintendo Points.


De DSi heeft maar liefst vier games gekregen deze week. De eerste game is Flight Control
, een port van de populaire iPhone-game waarin je luchtverkeersleidertje moet spelen. De tweede game is Downtown Texas Hold'em, een draagbare versie van de bekende Texas Hold'em. De derde game is Puzzle to Go Wildlife, een digitale legpuzzel-game. Er zijn in totaal 25 verschillende legpuzzels en drie verschillende moeilijkheidsgraden. De laatste game van deze week is Flips: Terror in Cubicle Four, een compilatie van verschillende kinderverhalen. Alle vier de games kosten per stuk 500 Nintendo Points.