Van Bommel: "We verdienden meer dan gelijkspel"

donroyco

Mark van Bommel is niet tevreden met de remise tegen Nürnberg (1-1). Het gelijke spel bracht een einde aan de dertien zeges op rij voor de equipe van trainer Louis van Gaal.

Van Bommel was na afloop teleurgesteld en vond dat zijn ploeg meer verdiende dan een punt. "Het moment dat we punten gingen laten liggen kwam natuurlijk steeds dichterbij. We speelden beter dan dat we speelden tegen Fiorentina. We speelden een beter positiespel en verlegden het spel vaker."

"We creëerden dan wel niet zoveel kansen, maar dat is natuurlijk ook lastig tegen een ploeg die komt voor een punt en niets anders doet dan verdedigen. Nürnberg stonden met tien of elf man voor het doel. Ze hadden dan ook maar twee schoten op ons doel."

"We deden het goed en verdedigden ook perfect, op dertig seconden na. Het eindigt dan in 1-1, een verkeerde uitslag, maar deze dingen gebeuren. We verdienden meer", aldus de geboren Limburger.

Door het puntenverlies kan Bayer Leverkusen de koppositie vandaag overnemen. Als de nummer twee uit de Bundesliga weet te winnen van Werder Bremen, staat het twee punten los van Bayern München.