'Chandhok tekent bij Stefan GP'

Peterselieman

Het lijkt er op dat Stefan GP de rijdersline-up compleet heeft. Het Formule 1-team maakte eerder al bekend dat ze al een coureur hadden vastgelegd en nu zou ook de tweede naam vastliggen. De eerste rijder is naar verluidt Kazuki Nakajima, terwijl volgens Motorsport Aktuell Karun Chandhok met zes miljoen sponsorgeld de tweede bolide zal gaan besturen.

Hoewel Stefan GP nog geen inschrijving van de FIA heeft ontvangen voor het seizoen 2010 zet het team de F1-plannen gewoon door. De shakedown van de door Toyota ontworpen wagen zou volgende week op het circuit van Portimão zijn, maar volgens de geruchten is dit nu verplaatst naar Barcelona waar de overige F1-teams in actie komen. De kleur van de bolides zou rood worden.

Chandhok heeft voor 2010 een contract in de GP2 Series, maar zou daar naar verluidt onderuit kunnen als het hem lukt om een F1-stoeltje te vinden. Mogelijk dat het team hierdoor dichterbij de F1 komt, omdat de vader Vicky Chandhok een hooggeplaatste motorsport official in India is en nauwe banden onderhoudt met zowel de FIA als F1-baas Bernie Ecclestone.