Sonic and Knuckles in de wekelijkse Nintendo Downloads

Cengizhan (CengizMan)

Net zoals bijna elke week zijn Nintendo's digitale winkels deze week gevuld met nieuwe games. Lees snel hieronder wat voor leuks er bij is gekomen!

Virtual Console

De Virtual Console heeft slechts één titel gekregen. Echter wordt het al snel goedgemaakt als je erachter komt dat het om Sonic and Knuckles gaat. De game werkt net zoals vroeger. Je kunt dus het normale spel spelen of je kunt, als je één van de volgende games hebt gekocht, er extra content en bonussen mee vrijspelen in Sonic 1, 2 of 3! Sonic and Knuckles kost 800 Nintendo Points.

 

WiiWare

WiiWare heeft twee titels gekregen. Konami's Frogger Returns is een remake van de klassieker Frogger in een nieuw grafisch jasje. Naast de oude gameplay bevat hij ook nog nieuwe levels en mulitplayer-modi. Frogger Returns kost 500 Nintendo Points. Naast deze game kregen we ook nog de fighter Overturn: Mecha Wars. Hierin moet je als robot andere robots in een arena verslaan. De game heeft ook nog eens online-multiplayer, dus misschien is het wel wat voor jou. Overturn: Mecha Wars kost 800 Nintendo Points.

DSiWare

De laatste digitale winkel heeft vier titels gekregen. Twee daarvan kennen we echter al, ze komen namelijk uit de DS-game Electroplankton. Rec-Rec en Lumiloop zijn stukken uit de game die per stuk voor 200 Nintendo Points worden verkocht. Sudoku 4Pockets is de derde titel die vanaf nu wordt verkocht via DSiWare. Het is een Sudoku-game, zonder speciale toevoegingen of iets dergelijks. Ouderwets puzzelen dus. De game is voor 500 Nintendo Points te downloaden. De laatste game van vandaag is de Gameloft-game Let's Golf . Een vrij simpele golf-game met een kiddy-stijl. Hij is te downloaden voor 800 Nintendo Points.