Vrouw ramt naaldhak in vriends hersens

Djeez

In Engeland is op een bizarre wijze een relatie op de klippen gelopen. De 33-jarige vrouw in het gezelschap heeft haar 28-jarige vriend ernstig verwond na een avondje stappen. In de taxi op weg naar hun huis in Manchester trok ze een van haar pumps met stilettohakken uit en ramde de dunne hak prompt in de achterkant van zijn schedel.

De arme Gavin Taylor, die op de bijrijdersstoel van de taxi zat, schreeuwde het uit van de pijn toen de hak van zijn vriendin in zijn hersenen terechtkwam. Taylor werd zwaargewond afgevoerd naar een ziekenhuis, maar hier konden ze hem niet helpen. In een gespecialiseerd ziekenhuis in Leeds heeft men hem vervolgens aan zijn verwondingen behandeld.

Vriendin Stacey Hargreaves wordt nu aangeklaagd wegens het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel, een vergrijp waar in het Verenigd Koninkrijk levenslang voor staat. Taylor is overigens ook geen lieverdje. Vier jaar geleden heeft hij zestien maanden gezeten voor zijn aandeel in de verdrinkingsdood van een alcoholist.