Vijfde Twilight-film bevestigd

Redactie

Er komt inderdaad een vijfde Twilight-film. 'Breaking Dawn', het laatste boek uit Stephenie Meyer's vierdelige Twilight-saga, zal in twee delen worden verfilmd. Geruchten hierover ging al enige tijd rond, maar website Deadlinehollywood heeft deze nu weten te bevestigen.

De vierde en vijfde Twilight-film zullen achter elkaar worden gefilmd. Opnames gaan van start in oktober van dit jaar. Eerder leek het erop dat Chris Weitz, regisseur van de succesvolle tweede Twilight-film 'New Moon', de regie van beide 'Breaking Dawn'-films zou doen. Dit is echter nog niet bevestigd. Filmstudio Summit Entertainment zou op nog zoek zijn naar een regisseur, en zou hiervoor al contact aan het zoeken zijn met diverse bekende regisseurs.

'Breaking Dawn' wordt de conclusie van de driehoeksverhouding die heldin Bella (Kristen Stewart) erop na houdt met vampier Edward (Robert Pattinson) en weerwolf Jacob (Taylor Lautner). Voor het zover is zal eerst de derde Twilight-film, 'Eclipse', wereldwijd uitkomen op woensdag 30 juni.

Vijfde Twilight-film bevestigd
Na 'New Moon' wordt ook 'Breaking Dawn' verfilmd