Nieuwe wapens in Megaman 10

Pheno

Er is weer informatie over de robot opgedoken. De eindbazen waren al bekend, maar nu zijn de ook de wapens, die je kan verdienen door de eindbazen te verslaan, te bewonderen.

In willekeurige volgorde:

Rebound Striker
Gooi deze rubberen ballen van Strike Man. De ballen zullen hun impact vergroten door veel tegen muren en andere obstakels te stuiteren.

Chill Spike
Maak bewegende vijanden gek met dit wapen van Chill Man. Vijanden glijden uit over dit plak ijs dat op de grond geschoten wordt.

Solar Blaze
Het wapen van Solar Man. Een bol energie dat zich in twee kanten splitst na een tijdje. Het smelt ook ijs.

Thunder Wool
Het speciale wol van Sheep Man. Je kan twee wolkjes met daarin flink wat bliksem afvuren. Als deze wolkjes in de buurt van elkaar hangen,  geeft de combinatie extra veel kracht.

Triple Blade
Versla Blade Man. Je schiet drie flinke messen af in verschillende richtingen.

Wheel Cutter
Nitro Man heeft deze in het bezit. Zaagbladen, waarmee als extra ook langs muren kan klimmen.

Commando Bomb
Versla Commando Man. Een bom die je niet alleen voor vijanden maar ook voor bepaalde muren moet gebruiken. Er zit een timer op.

Water Shield
Deze krijg je van Pump Man. Een schild tegen allerlei projectielen van de vijand.

 

Mega Man 10 Chill Spike

De Mega Man Challenges uit deel 9 zijn ook weer terug. In deze Challenges zul je de basisbesturing oefenen door verschillende opdrachten uit te voeren. Uitdagingen als "Versla een x aantal vijanden zonder geraakt te worden" zullen ook voor de experts misschien al lastig worden. Zijn de uitdagingen toch nog te lastig? Dan is er nog een easy mode, waarin er minder vijanden, minder vallen en juist meer items (om je gezondheid op peil te brengen) zullen zijn.

Het allerbelangrijkste dan. Er zijn ook een releasedatums voor de verschillende consoles bekend:

WiiWare (1000 punten) - 1 maart
PSN ($9.99) - 11 maart
XBLA (800 MS punten) - 31 maart

Mega man 10