Gerrard baalt van foute beslissing Webb

Sjors (Sj0rSz)

Steven Gerrard baalt nog altijd als een stekker. Gisteren verloor zijn ploeg Liverpool met 1-0 van Arsenal. Volgens de speler van The Reds had de arbiter van dienst, Howard Webb, een belangrijke vrije trap moeten toekennen, maar deed dit uiteindelijk niet.

Het voorval vond net buiten het strafschopgebied plaats, waar er toen nog enkele minuten officiële speeltijd was. Een omstreden handsbal van Cesc Fabrégas werd door Webb over het hoofd gezien. Volgens Gerrard zou de vrije trap, die hierop zou moeten volgen, een uitgelezen kans voor Liverpool zijn geweest om alsnog op gelijke hoogte te komen.

"In de eerste helft vertelde hij nog tegen de muur van Liverpool dat zij hun handen omlaag moesten houden," liet Gerard in een reactie weten. "Als er dan hands werd gemaakt zou Arsenal een strafschop krijgen. Raar dus. Na de wedstrijd vertelde hij mij echter niets gezien te hebben."

"Ook wij weten dat je wel eens dubieuze beslissingen tegen krijgt, maar dit is anders. Deze handsbal was overduidelijk en daar had hij gewoon voor moeten fluiten. Ik vind Howard Webb één van de beste scheidsrechters in de competitie en ben dan ook verbaasd dat hij dit over het hoofd zag."