Dudebro II, My Shit is Fucked Up... (etc) komt naar de PC

Wesley Oudijk (Wessiej)

Op 7 december van vorig jaar had iemand op het internationale game forum NeoGAF deze post gemaakt om ermee duidelijk te maken dat hij niet altijd een stoere shooter wilt spelen, maar ook genoege neemt met een spel als Imagine Babiez. Hieronder is de post te zien die het allemaal begon:

''So, I'm a pedophile because I don't want to play Dudebro, My Shit is Fucked Up So I Got to Shoot/Slice You II: It's Straight-Up Dawg Time? To throw around these sort of accusations at someone who seeks to do something different suggests quite the insecurity on your part.''

Hier werd veel om gelachen en de photoshops kwamen al snel, maar na een paar dagen werd het serieus, er werd een ontwikkelingsteam samengesteld die ondertussen 107 man telt en dit team is nu bezig met het maken van 'Dudebro II, My Shit is Fucked Up So I Got to Shoot/Slice You: It's Straight-Up Dawg Time'. De game moet nu uitkomen in de zomer van 2010 op de PC en de Mac, en het zal een top-down shooter worden. De voice acting van 'Dudebro' wordt ingesproken door Jon St. John, die ook de stem insprak van Duke Nukem.

Als je de ontwikkeling van het spel wil volgen kan dat op de officiele site, namelijk http://www.dudebro2.com/, of in het topic op NeoGAF.

Dudebro
Are you a Bro enough dude to shoot/slice them?