Blizzard geeft meer informatie Battle.net

Kevin (KoosyNL)

Blizzard Entertainment heeft meer informatie vrijgegeven over de aanpassingen die zullen worden doorgevoerd in Battle.net. Greg Canessa van Blizzard spreekt over drie belangrijke eigenschappen voor het nieuwe Battle.net.

Zo moeten spelers altijd verbonden zijn met Battle.net. Op die manier kunnen spelers altijd chatten met vrienden, en worden er systemen ingebouwd waarbij spelers beloond worden voor bepaalde prestaties.

Daarnaast biedt Battle.net een platform waarbinnen spelers met diverse kwaliteiten tegen elkaar kunnen spelen. Battle.net moet een competitieve arena worden, het Colosseum voor de gladiatoren van de toekomst. Battle.net leert van de manier waarop een speler speelt, zo zal je altijd een tegenstander treffen van een gelijk kaliber, ook wanneer vriendengroepen samen gaan spelen tegen andere gamers in een wedstrijd 4 tegen 4.

Tenslotte moet Battle.net het grote sociale netwerk van Blizzard worden. Spelers kunnen met elkaar chatten, ook wanneer de een in 'World of Warcraft' zit en de andere 'Starcraft II' aan het spelen is.

Battle.net zal, wellicht ten dele, gelanceerd worden op het moment dat de Starcraft II-testfase van start gaat. Er is echter nog geen datum onthuld voor dit moment waar zo ontzettend veel fans van de Starcraft-serie op wachten.

Blizzard geeft meer informatie Battle.net