Volgende Assassin's Creed gaat naar Rome

Redactie

In de volgende Assassin's Creed zullen spelers in de schoenen van Ezio het historische Rome bezoeken. Dit heeft Ubisoft bekendgemaakt tijdens een bespreking met investeerders, meldt Kotaku.

Ubisoft is op dit moment druk bezig met een nieuw deel in de Assassin's Creed-serie. Dit zal echter niet het derde deel in de serie worden. Ubisoft laat weten dat Ezio, de hoofdpersoon in de game 'Assassin's Creed II', wederom de hoofdrol zal spelen in dit volgende deel. Waar Rome in het tweede hoofdstuk van de serie geen groot deel uitmaakt van het verhaal, zal de speler in het dit deel Rome uitgebreider kunnen verkennen.

De Tempeliers hadden, of 'hebben' wanneer je het verhaal van 'Assassin's Creed' gelooft, hun hoofdkantoor in Rome. Ezio bestrijdt deze cult door één voor één de kopstukken uit de Tempeliers-organisatie om te leggen. Net als zijn vader is Ezio geboren voor één doel; hij is een Assassijn.

Deze game werd recentelijk aangekondigd. De game moet dit jaar nog uitkomen, en uitgever Ubisoft heeft al laten weten dat dit deel zal beschikken over een mogelijkheid om het spel online te spelen.

Assassin's Creed III gaat naar Rome