Stevens verlengt contract bij Red Bull Salzburg

Niels (DerMeister)

Huub Stevens zal ook na dit seizoen actief zijn als trainer van het Oostenrijkse Red Bull Salzburg. De oud-trainer van onder meer Roda JC, Schalke 04 en PSV heeft zijn verbintenis verlengd met twee jaar.

Het oude contract van Stevens liep tot deze zomer en deze is nu verlengd tot medio 2012. Dit seizoen leidde de coach zijn ploeg onder meer zonder puntverlies naar de volgende ronde van de Europa League.

Stevens is blij met zijn nieuwe verbintenis. Hij vertelde tegenover de Oostenrijkse zender Servus TV over zijn contractverlenging: "Ik heb me altijd uitgelaten dat ik me zeer goed voel in Salzburg, zowel sportief als privé. We zitten in een zeer spannende, inspirerende en ook veelbelovende fase. En juist in deze fase mag ik mij bijdrage leveren."

Dit jaar doet Stevens naast de Europa League, ook nog volop mee in de strijd om het landskampioenschap. De club, die vorig jaar nog onder leiding stond van Co Adriaanse, staat op dit moment tweede achter Austria Wien. De achterstand bedraagt slechts twee punten.