'Bridge in Engelse selectie voor oefenduel tegen Egypte'

Niels (DerMeister)

Fabio Capello heeft Wayne Bridge 'gewoon' opgeroepen voor het oefenduel van Engeland tegen Egypte op 3 maart. De assistent van Capello, Franco Baldini zou volgens Mirror Football een aantal goede gesprekken met hem hebben gehad over de 'kwestie Terry'.

Baldini zou de linksback van Manchester City afgelopen week twee keer hebben gesproken over de gevolgen van de affaire van John Terry met zijn ex-vrouw Vanessa Perroncel. De beslissing om hem op te nemen in de selectie lijkt erop te wijzen dat Bridge een plek in de nationale selectie naast Terry niet uit de weg gaat.

Bridge heeft tot op heden nog niets gezegd over de commotie die is ontstaan rond zijn vriend Terry en zijn ex-vrouw. Zaterdag maakte hij zijn rentree bij City na twee maanden te zijn uitgeschakeld met een knieblessure. De terugkeer van Bridge eindigde in een 2-1 nederlaag voor The Citizens bij Hull City.

Volgens Engelse media zouden de zeventien geselecteerden binnen de Engelse selectie Bridge hebben aangemoedigd om niet zijn rug toe te keren naar de ploeg. De 29-jarige Bridge moet binnen de selectie de strijd aangaan met Ashley Cole voor de linksbackpositie.