Spitsenprobleem Fulham

ChiefBigFoot

Andrew Johnson van Fulham is de rest van het seizoen uitgeschakeld nadat hij een kijkoperatie aan zijn knie onderging. Voor Johnson is dit al de zoveelste klap dit seizoen. Eerder dit voetbaljaar was hij al uitgeschakeld wegens een ontwricht sleutelbeen en liesproblemen.

Manager Roy Hodgson van Fulham heeft nu te maken met een spitsenprobleem. Aanvallers Clint Demspey en Zoltan Gera zaten al in de ziekenboeg en daar komt Johnson nu bij. Bovendien werd Diomansy Kamara voor de rest van het seizoen verhuurd aan Celtic. "Of ik Kamara terug zou willen hebben? Graag, maar daar is het nu te laat voor," aldus Hodgson. "Een van de redenen waarom we Diomansy hebben laten gaan is omdat ik verwacht had dat Johnson na de twee eerdere blessures nu weer fit zou zijn en Kamara dan toch niet veel zou hebben gespeeld. Dus als een grote club als Celtic dan langskomt is het moeilijk om tegen Kamara te zeggen dat hij niet weg mag."

Door de blessures van Johnson, Dempsey en Gera heeft Fulham nu met Bobby Zamora, oud-Groningenspits Erik Nevland en huurling Stefano Okaka nog maar drie fitte aanvallers over.