Uitlatingen Guerrero vallen niet in goede aarde bij HSV

Niels (DerMeister)

Hamburger SV heeft met verbazing kennis genomen van het interview dat Paolo Guerrero zeer recentelijk gaf. Daarin geeft de Peruviaan te kennen dat hij rekent op een snelle terugkeer en dat hij graag zijn contract wil verlengen.

Guerrero verblijft momenteel in zijn vaderland Peru. Hij werd reeds terugverwacht, maar de spits ondervindt hinder van extreme vliegangst. Tot drie maal toe durfde hij niet mee met het vliegtuig richting Duitsland. Guerrero was in Peru om te herstellen van zijn kruisbandblessure.

"Paolo heeft ons een beetje verrast. Hij is nog ver van een rentree verwijderd", zegt trainer Bruno Labbadia tegenover DPA. "Het is een verkeerde inschatting." In maart wil de aanvaller meer spelen "Het is een schande. Wij hebben geprobeerd de druk weg te nemen. Hij brengt de druk nu weer terug."

De Peruviaan laat ook weten dat hij zijn contract graag wil verlengen. "Ik wil in elk geval bij HSV blijven. Deze club vertrouwt mij en ik heb goed contact met de trainer. HSV is mijn club", aldus Guerrero. Of het ook tot een verlenging komt is zeer de vraag. Naar verluidt wil de hoofdrolspeler meer dan vier miljoen euro per jaar verdienen. Dat is de Duitsers te gortig.