Pantelic en Enoh willen bijtekenen bij Ajax

Niels (DerMeister)

Marko Pantelic en Eyong Enoh willen graag hun contract bij Ajax verlengen. De Serviër en Kameroener verwachten er snel uit te komen met de Amsterdamse club.

Pantelic heeft een contract tot het einde van dit seizoen bij Ajax. De spits heeft het erg naar zijn zin in Amsterdam. Hij wil graag nog een paar seizoenen blijven bij de nummer drie van de Eredivisie.

"We zijn er nog niet uit", zegt Pantelic in Sportweek. "Ik wil graag blijven, heb het naar mijn zin in Amsterdam. Maar beide partijen moeten zich vinden in de nieuwe overeenkomst."

Ajax en Pantelic moeten het nog eens worden over de lengte van het contract en het salaris van de Serviër. "Ik ben dit seizoen akkoord gegaan met de voorwaarden van Ajax. Nu moeten ze mijn voorwaarden accepteren. Als dat gebeurt is het oké, als dat niet gebeurt is het ook oké. Wat er ook gebeurt: Ajax zal altijd in mijn hart blijven en ik zal tot de laatste dag blijven werken."

Enoh heeft momenteel een contract tot medio 2012. "Hoe het er exact voor staat, weet ik niet. Ik kom net terug uit Afrika. Mijn manager is er mee bezig. Ik verwacht dat we eruit komen, want ik wil graag nog een paar jaar bij Ajax spelen."