[Gerucht] StarCraft 2 beta nabij?

Ritse

Blizzard is al jarenlang bezig met het vervolg op één van de populairste RTS-games aller tijden: StarCraft. Helaas voor de fans zijn de mogelijkheden om alvast met StarCraft 2 aan de slag beperkt tot een baan bij Blizzard of enkele gamesbeurzen. Reikhalzend wordt er daarom uit uitgekeken naar de beta van StarCraft 2, die eigenlijk al afgelopen zomer online had moeten gaan maar om onbekende redenen is uitgesteld.

Het lijkt er nu echter op dat de beta niet heel lang meer op zich zal laten wachten, naast berichten dat fansites inmiddels keys voor de beta hebben ontvangen is de beta ook in de teaser voor het komende seizoen van de Jace Hall-show opgedoken. In de teaser is te zien dat Jace dit seizoen langsgaat bij Blizzard om over Diablo 3 te babbelen maar ook om bier te drinken met het StarCraft 2-team. Nu is dit natuurlijk absoluut niet boeiend, wat wel interessant is is dat er op de achtergrond een projector draait die beelden van Battle.net laat zien met de melding "WELCOME TO THE STARCRAFT II BETA".

Blizzard heeft vooralsnog geen datum bekendgemaakt voor de beta van StarCraft 2, dus wanneer we precies aan de slag kunnen blijft vooralsnog speculatie.