Mirror's Edge 2? Dice houdt de lippen stevig op elkaar

Kevin (KoosyNL)

In 2008 verscheen Mirror's Edge voor de Playstation 3, Xbox 360 en PC. De game was origineel en uniek te noemen omdat de populaire sport parkour voor het eerst vanuit een first person view te beoefenen was in een game. De game was een bescheiden succesje te noemen en veel mensen zouden dan ook graag een tweede deel zien verschijnen. De ontwikkelaar, Dice, en uitgever, Electronic Arts, hebben deze nog niet aangekondigd en houden de lippen nog steeds stevig op elkaar.

Karl-Magnus Todesson van Dice, en producer van Bad Company 2, heeft in een interview gezegd dat hij helaas niets mag zeggen over een eventueel vervolg op de game maar dat ze wel erg trots op het eerste deel zijn.

"I can’t really comment on that because we haven’t officially announced that we’re working on it, but we were very happy and proud of Mirror’s Edge one as a studio, so we are thinking about what we are going to do in the future.”

Toch zijn er genoeg hints dat Dice op dit moment druk bezig is aan Mirror's Edge 2. Zo heeft Patrick Söderland van Dice afgelopen jaar gezegd dat een klein team bezig is met de game en John Riccitello, baas bij Electronic Arts, heeft gezegd dat de game een vervolg verdient.

Mirror's Edge screen

Hopelijk in de toekomst meer van dit.