Alcomobilist tegen de lamp gereden

Bram (vulli)

Een 22-jarige automobilist uit Rosmalen is gisteren met een slok te veel op niet tegen de lamp gelopen, maar gereden. Hij ramde namelijk een lantaarnpaal in Den Bosch. Na de botsing ging hij ervandoor, maar klaarblijkelijk had hij niet gezien dat zijn kentekenplaat van zijn auto gevallen was. Die bleef namelijk bij de paal liggen.

Nadat agenten de plaat gevonden hadden, namen ze een kijkje bij de woning van de verdachte. Deze was echter niet thuis. Hierna troffen ze de dronkenlap echter wel aan bij de plek van het ongeval, hij liep daar met een paar vrienden en een bumper. De bumper, die van de auto afkomstig was, droegen ze bij zich.

De bestuurder werd aangehouden, waarop hij zich agressief ging gedragen. Hij bleek twee keer zoveel als toegestaan te hebben gedronken. Dit bleek uit een ademanalyse.

De man moet het nu zonder rijbewijs stellen. Deze heeft hij momenteel toch niet nodig, want hij zit vast. De auto is in beslag genomen voor technisch onderzoek. Hierin werd nog een ploertendoder gevonden.