MAG developer: "Xbox Live kinderachtiger dan het PSN"

Fabian (Pannenkoek3000)

Ben Jones van Zipper Interactive, de ontwikkelaar van MAG, heeft in een interview gezegd dat Xbox Live kinderachtiger is dan het PSN en dat hij blij is dat MAG een Playstation 3 exclusive is, omdat er onvolwassen dingen gezegd worden op Xbox Live.

"Ik vind het Xbox Live eigenlijk een stuk kinderachtiger dan het PSN" zei Jones in het interview. De schuld ligt volgens hem bij de gebruikers van het netwerk.

Verder vindt Jones dat MAG beter past beter past bij het PSN, omdat de gebruikers meer volwassen zijn. "In de Beta zagen we dat we met spelers te maken hebben die willen communiceren en samenwerken, waardoor het structuur systeem ten goede komt. Dat is het meest opmerkelijke van de Beta, willekeurige mensen helpen onbekende mensen om deze coole ervaring te leren kennen."

Wat vinden jullie, is het PSN kinderachtiger of is Xbox Live dat? MAG komt in ieder geval de 29ste uit in Nederland en morgen kun je in een special lezen hoe onze Hoofdredacteur KoosyNL het heeft gedaan bij het MAG launch-event in Londen.