Vetlap verstikt man door op hem te zitten

Djeez

Een Amerikaanse vrouw heeft een bijzondere manier gevonden om haar vriend om zeep te helpen. De vrouw is namelijk met haar volledige gewicht, bijna 140 kilo, op hem gaan zitten.

Mia Landingham uit de stad Cleveland had zich de hele dag een stuk in de kraag zitten zuipen. Eenmaal thuis kreeg ze het aan de stok met haar vriend, waarna ze hem een dreun in het gezicht gaf. Vriendlief, Mikal Middleton-Bey, verdedigde zich door haar beet te pakken. De dikzak werd hierop zo boos, dat ze het slachtoffer tegen de grond sloeg en op hem ging zitten.

Bey, met een gewicht van zo'n 55 kilo, was natuurlijk geen partij voor het monster. Hij wrong zich in allerlei bochten om zichzelf te bevrijden, maar het mocht niet baten. Toen Landingham eenmaal van hem was afgerold, ademde hij al niet meer. Uiteindelijk bleek de doodsoorzaak verstikking.

De dikke vrouw toonde gisteren in de rechtbank zowaar medelijden voor het slachtoffer, de vader van haar drie kinderen. Omdat ze de voogdij over hen is kwijtgeraakt, eiste de rechter een milde straf. Ze heeft slechts drie jaar voorwaardelijk gekregen en honderd uur schoffelen.