L.A. Noire eindelijk onthuld volgende maand

Kevin (KoosyNL)

Rockstar is met vele projecten bezig op dit moment. Red Dead Redemption zit er aan te komen, de geruchten gaan dat Bully 2 en Grand Theft Auto 5 al volop in ontwikkeling zijn en natuurlijk zijn er twee mysterieuze projecten die wel zijn aangekondigd maar waar we nog vrijwel niets over weten. Dit zijn The Agent en L.A. Noire en met een beetje geluk weten over die laatste over een maand een hoop meer.

We hebben vrijwel niets meer vernomen van de game sinds de aankondiging maar hier komt binnenkort verandering in. In een Q&A-sessie werd verteld dat we volgende maand een in-depth look zullen krijgen van de game en we zullen zien wat de game zo tof en innovatief maakt.

"There will be something great to see soon – a proper in-depth look at the game and why it is so ground-breaking and innovative, both in terms of the game’s design and the amazing new technology to support it. Expect to see a long-awaited reveal via a big cover story next month."

L.A. Noire werd twee jaar geleden aangekondigd op de E3 voor de Playstation 3 maar later werd bekend dat de game ook voor de Xbox 360 en PC zal verschijnen. De game zou zich afspelen in de jaren 40 en 50 en zou draaien om Cole Phelps. Zoals de titel al doet vermelden zal de game in een Noire-stijl zijn.

Hieronder de enige trailer die ooit voor de game is verschenen.