Moeder Montag geschokt door ingrepen dochter

Marc (MPG)

De moeder van Heidi Montag heeft met afschuw gereageerd op de metamorfose van haar dochter. Heidi liet in november tien cosmetische ingrepen tegelijk uitvoeren zonder vrienden en familie in te lichten. Als haar moeder Darlene Egelhoff er negen weken later lucht van krijgt reageert ze geschokt.

Volgens een bron is Darlene vervuld met afschuw en kan ze niet wachten om haar dochter te confronteren met haar mening. Heidi laat aan People weten de reactie van haar moeder niet te begrijpen. "Ik kan niet geloven dat mijn moeder zo reageert, terwijl ik 23 ben. Ik ben ontzettend nerveus om naar huis te gaan en haar te zien. Helemaal als de camera's draaien." Het leven van Montag wordt al jaren gevolgd voor de realitysoap 'The Hills'.

Onlangs beweerde Heidi niet verslaafd te zijn aan plastische chirurgie. Volgens de realityster wil ze gewoon het beste uit zichzelf 'van binnen en buiten' halen. "Als ik verslaafd zou zijn dan zou ik tien plastisch chirurgische operaties hebben gehad, niet tien ingrepen", aldus Montag.

Heidi Montag
Heidi Montag (Foto: Novum)