Man Murphy: medicijnen waren van mij

bennootje

De man van de overleden Brittany Murphy heeft laten weten dat de medicijnen in huis van hem waren. Na de dood van de actrice werden onder meer pijnstillers, antidepressiva en medicijnen tegen suikerziekte gevonden. Murphy overleed op 20 december thuis aan een hartstilstand.

Murphy's echtgenoot Simon Monjack, die genas van kanker, vertelt in een interview met het Amerikaanse People last te hebben van migraine, toevallen en een hartaandoening. Monjack gebruikte naar eigen zeggen dan ook zelf de medicijnen in het huis van hem en zijn echtgenote.

"Ze was aan de antibiotica en gebruikte een hoestdrank", vertelt Monjack. Murphy's echtgenoot is er dan ook van overtuigd dat een aangeboren hartafwijking Brittany's dood heeft veroorzaakt. "Haar medicatie heeft nooit kunnen leiden tot haar hartstilstand."

Brittany Murphy werd op 20 december door haar moeder bewusteloos aangetroffen in de badkamer. De actrice overleed vlak daarna op 32-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Ze speelde onder meer in de films 'Clueless' en '8 Mile'.