Van Bronckhorst twijfelt over voetbaltoekomst

Peterselieman

Giovanni van Bronckhorst twijfelt over zijn voetbaltoekomst. De aanvoerder van Feyenoord en Oranje twijfelt of hij na het WK in Zuid-Afrika een punt achter zijn loopbaan moet zetten of toch nog doorgaat bij de Stadionclub. Andere opties zijn er voor Gio niet.

"Ik zit nog in dubio. Feyenoord heeft al kenbaar gemaakt dat de club graag met mij doorgaat. Zelf ben ik er echter nog niet uit. Het wordt stoppen of doorgaan bij Feyenoord. Ik laat het afhangen van mijn gevoel. Nu weet ik het nog niet. Maar ik besef natuurlijk wel dat ik Feyenoord niet te lang kan laten wachten," zei Van Bronckhorst tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Rotterdammers.

De middenvelder debuteerde in het seizoen 1993-1994 in de Kuip en vertrok daarna naar de Glasgow Rangers, Arsenal en Barcelona om in 2007 terug te keren op het oude nest. De 34-jarige Van Bronckhorst geldt als grootverdiener bij Feyenoord en mocht hij zijn contract verlengen dan moet hij met aanzienlijk minder salaris genoegen nemen. "Ik zit in een luxepositie. Ik heb een fantastische carrière gehad en financieel goed geboerd. Dus een lagere aanbieding van Feyenoord zal mijn beslissing verder niet beïnvloeden. Ik weet hoe de club ervoor staat. Maar mede dankzij technisch directeur Leo Beenhakker en trainer Mario Been heeft iedereen weer vertrouwen in de toekomst van Feyenoord, ik ook."