Mido wil terugkeren bij Ajax

Peterselieman

Ahmed Hossam wil terugkeren bij Ajax. De aanvaller die bekend is onder de naam Mido kende goede jaren in Amsterdam voordat hij ruzie kreeg met Ronald Koeman en verhuurd en later verkocht werd. Ajax staat echter niet onwelwillend tegenover een terugkeer van de Egyptenaar. Mido staat ook in de belangstelling van Hull City.

"Hull City is al een maand bezig om me over te nemen. Een andere Engelse club heeft ook interesse. Het is een club met een grote geschiedenis, staat in het linkerrijtje in de Premier League en komen binnen nu en twee dagen met een officieel bod. Ik kan nog niet prijsgeven om welke club het gaat," zei Mido tegenover Modern Sport.

"Maar mijn voorkeur gaat uit naar Ajax. Daar heb ik de kans om te spelen in de Europa League. Coach Martin Jol, die mijn trainer was bij Tottenham Hotspur, heeft al de mogelijkheid bij Ajax besproken om me te halen," zei de Egyptenaar die momenteel door Middlesbrough aan de club waar hij ooit begon El Zamalek verhuurd wordt. In dienst van Ajax kwam hij in 40 optredens tot 21 goals.