Bizarre UFO gefilmd bij Antwerpen

Djeez

Na allerlei vage filmpjes met UFO's over de hele wereld, is er nu een UFO gefilmd bij onze zuiderburen. Een familie uit het Zeeuws-Vlaamse Kloosterzande filmde het vreemde object op 7 januari. Volgens hen is de UFO destijds geland langs de ringweg in Antwerpen.

Het gezin reed die donderdagavond op de ringweg toen ze in de verte een bolvormig object zagen dat in allerlei kleuren veranderde. Ze zetten hun auto aan de kant om het vreemde schouwspel beter te bekijken. Pas toen zagen ze een groene rand of gloed rond het voorwerp. Aan de bovenkant knipperde een rood lichtje, aan de onderkant knipperde deze wit. De UFO zigzagde, draaide en bewoog op en neer om vervolgens op of vlak boven de grond tot stilstand te komen. Waarschijnlijk ging er een deur open beweren de getuigen, want ze zagen ineens meer licht uit het object komen.

Ze overwogen nog even om dichterbij te komen, maar hun angst voor het onbekende weerhield hen ervan dit te doen. Het gezin beweert absoluut niet te geloven in buitenaards leven, maar dit weten ze toch maar niet te verklaren. "Zou het dan toch waar zijn?", vragen ze zich af. Ze bleven nog zo'n twintig minuten staan kijken, tot het voorwerp ineens in het niets was verdwenen.

De volgende dag ging de man, op weg naar zijn werk, nog even kijken naar de plek waar de UFO was geland. Tot zijn verbazing zag hij een grote zwarte plek in de sneeuw waarboven het object had gestaan of gehangen. Rondom de vlek zat een groepje kraaien.

Het hele voorval is door de man gefilmd met zijn gsm. Ook de Belgische media hebben lucht gekregen van het vreemde verschijnsel in hun land en zijn bovenop de UFO gedoken. De gezaghebbende krant de Gazet van Antwerpen pakt morgen groots uit met het nieuws over de gebeurtenis.


'Dat dit kan, in België!'