FOK!radio: Brabantse New Kids live

FOK!radio (FOKradio)

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Brabant is hot! Althans, dat zou je bijna denken als je naar de hype rond de serie 'New Kids' kijkt. Dat zijn korte sketches over een paar hangjongeren in het Brabantse gehucht Maaskantje. De serie over de gabbers wordt binnenkort fors uitgebreid. Daarnaast hebben de heren een nummer 1 hit te pakken samen met de Opposites en komt er een carnavalsplaat aan. Oftewel: De New Kids zijn hard op weg om wereldberoemd te worden! Ook op FOK! zijn er regelmatig topics en dus gaan we vanavond met de bedenker (en een van de karakters) praten in FOK!radio Luisteren dus, vanavond vanaf 20:00 uur. Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

De columnisten van de FOK!frontpage laten wekelijks hun kunsten horen in FOK!radio. Deze week hoor je DriekOplopers. Dus steek de kaarsen maar vast aan en leg het tijgervelletje op z'n plek!! Wil je zelf nog wat kwijt in de uitzending, bel ons dan op 030-3200406 (normaal tarief).

Meer FOK!radio? Meld je dan aan voor http://fokradio.hyves.nl ! Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?


FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC

Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!