Senna mogelijk naar Toro Rosso

Marjo (Muck)

Door de financiële moeilijkheden waar Campos Meta 1 momenteel mee te kampen heeft, is Bruno Senna niet zeker van een plaatsje in de Formule 1 in het komende seizoen. De Braziliaanse coureur is verbonden aan het Spaanse team, in de hoop dat zijn beroemde achternaam sponsors aan zou trekken, maar tot op heden is dat niet gebeurd.

Campos is dus nog steeds op zoek naar investeerders, maar Senna is bang dat deze niet meer gevonden zullen worden. Hij is dus vast om zich heen aan het kijken naar alternatieven. Italiaanse kranten Tuttosport en Corriere dello Sport meldt dat Braziliaanse bronnen aangeven dat hij erg geïnteresseerd is in een plaatsje bij Scuderia Toro Rosso.

In het verleden was er ook sprake van dat Senna voor dit team zou gaan rijden, maar dat was vooral omdat Gerhard Berger, een vriend van de familie, daar toen nog teambaas was. Er is op dit moment nog steeds één lege plek bij Toro Rosso, dus het is best mogelijk dat Senna deze op gaat vullen, mocht Campos niet uit de problemen kunnen komen.