'Galatasaray jaagt op Go Ahead Eagles-aanvaller'

Niels (DerMeister)

Halil Colak, nu nog uitkomend voor Go Ahead Eagles, staat in de belangstelling van de Turkse topclub Galatasaray. De ploeg van trainer Frank Rijkaard zou 450.000 euro over hebben voor de aanvaller van de club uit Deventer.

Colak vertelt tegenover VI over de interesse: "Ik weet niet hoe concreet het is, maar iedere interesse streelt. En als Galatasaray zich heeft gemeld is dat helemaal fantastisch, dat is namelijk mijn droomclub. Ik zou heel graag het seizoen afmaken bij Go Ahead Eagles, maar ik denk dat niemand het mij kwalijk neemt als ik in ga op een mooie aanbieding van Galatasaray."

De 21-jarige Colak is bezig aan een sterk seizoen bij de ploeg uit de Jupiler League. In de 21 competitieduels die de jongeling speelde, kwam hij tien maal tot scoren. Naast Galatasaray, zou ook Trabzonspor interesse hebben in de diensten van Colak.

Edwin Mulder, voorzitter van Go Ahead Eagles, spreekt zich voorzichtig uit over de interesse in één van zijn spelers: "We willen even afwachten wat de volgende stap is. We willen heel graag deze ploeg bij elkaar houden, dat is onze doelstelling. Maar als er straks wellicht gigantische bedragen worden geboden moeten we misschien wel ja zeggen."