[Actie] Win twee maanden Carnibest!

De laatste jaren kom je steeds vaker de term 'versvlees' tegen wanneer je het over dierenvoeding hebt. Steeds meer mensen gaan ook geloven dat dieren met het verteringstelsel van een carnivoor veel beter gedijen wanneer zij ook de voeding van een carnivoor krijgen.

Op FOK! zijn er ook talloze goede ervaringen met Carnibest en steeds meer mensen gaan zich hiervoor interesseren. Daarom leek het ons een goed idee contact op te nemen met Carnibest om deze reviewactie te realiseren voor FOK!users. Carnibest is een complete diepvriesvoeding voor honden, katten en fretten. Voor deze 3 diersoorten heeft Carnibest al ruim 8 jaar, diverse gezondheidsbevorderende maaltijden in het assortiment.

FOK! geeft in samenwerking met Carnibest twee keer twee maanden Carnibestvoeding weg. Het is de bedoeling dat dit een reviewactie wordt, dus van de winnaars wordt verwacht dat zij dagelijkse updates geven over het wel en wee van twee maanden Carnibest. Deze updates zullen in een speciaal hiertoe geopend updatetopic geplaatst worden, dus reageer niet als jij FOK! niet van regelmatige updates kunt voorzien.

Klik hier om naar het actietopic te gaan!