Mad Catz introduceert lelijkste muis ooit?

Morthill

De muis, één van de meest essentiële onderdelen van je PC in deze tijd. Vrijwel iedereen neemt hem dagelijks ter hand en genoeg gamers die bereid zijn wat tientjes extra uit te trekken om wat meer functionaliteiten in huis te hebben. Voor deze groep gamers heeft Mad Catz op de Consumer Electronics Show in Las Vegas een muis geïntroduceerd die we nu al kunnen nomineren voor meer bizarre design ooit: de Cyborg R.A.T.

Deze Cyborg zal in vier varianten op de markt komen: een 3-, 5-, 7- en 9-editie. Uiteraard betaal je het meest voor de 9-serie met een prijskaartje van €130,- en dan zijn we in Europa ook nog vrij duur uit. De prijs zal in Engeland namelijk £100 bedragen, omgerekend €111,28, en in Amerika zelfs maar $130, omgerekend €90,59. Voor dit geld krijg je een draadloze USB-muis met een 5600dpi-laser die je volledig zelf kunt instellen. De goedkopere varianten, variëren in prijs tussen €49,99 en €99,99, hebben een minder gevoelige laser en gewoon een draad.

Tot op heden klinkt het allemaal niet bijzonder, de echte feature van de Cyborg is de mate waarin hij zelf ingesteld kan worden. Dat design heeft namelijk een reden, je kunt als gebruiker de muis helemaal afstellen zodat hij perfect in jouw hand ligt. Dit geldt niet voor alle knoppen, maar wel voor die knoppen die je het meest gebruikt.

Wanneer de Cyborg R.A.T. op de markt komt heeft Mad Catz nog niet bekend gemaakt, maar het zal zeker nog dit jaar zijn.

Cyborg R.A.T.