Van Dijk: "Nog geen vervanger voor Honda"

Sjors (Sj0rSz)
Keisuke Honda maakte onlangs de overstap van VVV-Venlo naar CSKA Moskou. De Limburgers krijgen door deze transfer een bedrag van ruim negen miljoen euro op de bankrekening gestort, maar moeten nu wel op zoek naar een vervanger voor de Japanner.

"Een vervanger van hetzelfde niveau vind je niet, maar als we iemand aantrekken die zestig of zeventig procent van de kwaliteiten van Honda bezit, dan ben ik al tevreden", aldus trainer Jan van Dijk tegenover de NOS.

Deze week zal de 23-jarige middenvelder nog meetrainen met de Eredivisionist. Met warme gevoelens kijkt de international terug op zijn tijd in Venlo. "Het was hier een mooie tijd. De mensen waren altijd aardig. Aan alles en iedereen heb ik een fijn gevoel overgehouden en daar wil ik iedereen voor bedanken", zo vertelt Honda.

VVV is momenteel druk op zoek naar een vervanger voor de technisch begaafde speler, die komend weekend naar Rusland vertrekt. "We zijn druk bezig met het zoeken naar een opvolger van Honda. Op dit moment is dat onze prioriteit", aldus directeur voetbalzaken Mario Captein.