Winkeldiefstal loopt uit de hand

Michel (OA)

In het Amerikaanse Chattanooga is een geval van winkeldiefstal aardig uit de hand gelopen. Twee mensen zijn gearresteerd.

Een agent, die op dat moment geen dienst had, merkte op dat een man probeerde zonder te betalen, met een winkelwagen vol tv's en een computer, de Walmart uit te wandelen. Hij hield de man staande, waarbij hij zich legitimeerde met zijn politiebadge.

De man beweerde dat de legitimatie nep was en probeerde zich langs hem te wringen. De agent tackelde de man vervolgens en arresteerde hem. Hierop deed de vrouw van de man, die ook in de zaak aanwezig was, alsof ze een hartaanval kreeg om de aandacht van haar man af te leiden. Ze beweerde dat ze de man met de vlugge handjes niet kende.

Een getuige vertelde de agent echter dat dat onzin was omdat ze de twee samen door de winkel had zien lopen. Hierop volgde de kwade echtgenote de getuige naar de parkeerplaats en viel haar aan. De vrouw wist de aanval af te slaan door haar aanvalster in haar arm te steken.

De man en zijn echtgenote zijn allebei opgepakt. De man wordt aangeklaagd voor diefstal en het aanvallen van een politieman. De aanklacht tegen de vrouw moet nog worden opgesteld.

Met dank aan Janetje voor de submit.