Makaay is niet van plan te vertrekken

Denny (nyny83)
Roy Makaay is van plan Feyenoord ook na de winterstop te dienen. Dit schrijft hij maandag in een column op zijn persoonlijke website. Het contract van Makaay, die sinds 2007 bij Feyenoord speelt, loopt komende zomer af.

Makaay zat in de eerste competitiehelft vaak op de bank. Er gingen dan ook geruchten dat Feyenoord hem vanwege de financiële problemen zou willen verkopen. Onder meer Alemannia Aachen zou belangstelling hebben voor Das Phantom. "Ik kan melden dat er op dit moment helemaal niks speelt. Ik heb het prima naar mijn zin bij Feyenoord, mijn gezin is gelukkig in Rotterdam en het ziet er dan ook naar uit dat ik mijn huidige contract gewoon ga uitdienen," aldus Makaay.

Hij geeft wel aan dat het nooit fijn is om wissel te staan. "De trainer heeft zijn eigen plannen en kiest voor andere spelers. Het team presteert geweldig en dat is het belangrijkste, dat vind ik zelf ook. Maar de bank zal nooit wennen." Desondanks wil Makaay graag verder op de weg die Feyenoord is ingeslagen. "We hebben een doel voor ogen met elkaar, daar wil ik graag aan meewerken. Dat verdienen de fans ook, die hebben al genoeg voor hun kiezen gehad."