Arnautovic houdt alle opties open

Frank (franklop)
Marko Arnautovic besluit in het begin van het volgende jaar wat het beste is voor zijn toekomst. Momenteel heeft de speler van Internazionale drie opties; blijven bij Inter, terugkeren naar FC Twente of op zoek gaan naar een nieuwe club.

Volgens zijn zaakwaarnemer Rob Groener heeft de Oostenrijker nog geen beslissing genomen. "Ik ben op dit moment op bezoek bij Marko in Oostenrijk," zei hij tegen Sportweek. "We zetten deze week samen alles op een rijtje. Moet hij bij Inter blijven, terug naar Twente of naar een andere club? Als Marko blijft, loopt hij het risico dat hij de rest van het seizoen niet meer speelt. Die kans acht ik dan ook niet zo groot. En bij Twente is hij ook niet zeker van zijn plek, al is hij goed genoeg om zich daar snel in de basis te spelen."

Volgerns Groener is er in ieder geval veel interesse van andere clubs. "Heel veel, uit alle voetballanden. Ik ben er dan ook van overtuigd dat er een club komt die hem wil kopen, áls hij besluit op zoek te gaan naar een nieuwe club. Maar zover is het dus nog niet."