Kiss-rocker aangeklaagd voor mishandeling

Veerle (Volpez)

Gene Simmons, voorman van de rockformatie Kiss, wordt voor de rechter gesleept wegens mishandeling. Een stelletje klaagt de langgetongde rocker aan omdat hij hen de keel zou hebben afgeknepen, aldus de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ gisteren.

Eergisteren wist de 60-jarige Simmons een straatverbod dat het tweetal aanvroeg succesvol af te wenden, waarop het stelletje, Nathan Marlowe en Cynthia Manzo, besloot om gisteren een civiele rechtszaak aan te spannen. Zij eisen nu een onbekend geldbedrag van de zanger en bassist van de rockformatie.

Het voorval waar zij over spreken vond op 19 december plaats. Het tweetal probeerde Simmons te filmen, maar deze was hier blijkbaar niet van gediend. Toen Marlows een vraag stelde over het seksleven van de voorman reageerde deze blijkbaar met een kopstoot en een wurggreep. Hij zette zijn daden kracht bij met de tekst: "Ik vermoord je". Volgens het stel pakte hij de camera van de man af en greep hij de vrouw bij haar keel, waarna Simmons er met de auto vandoor ging, met de camera nog in zijn handen.

Met dank aan Vince_Taylor voor de submit.