Vechten voor je leven tegen Aliens en Predators

Morthill
Het heeft wat jaartjes geduurd geduurd, maar binnenkort zullen consolegamer voor het eerst sinds 2003 weer met Aliens, Predators en natuurlijk Marines kunnen spelen in één game. Het verhaal achter de game is voor de fans inmiddels redelijk herkenbaar. De Marines stuiten op een eeuwenoude piramide en tijdens hun onderzoek worden de Predators op de hoogte gesteld van hun aanwezigheid. Die zijn niet bepaald blij, want de piramide is een plek waar ze eens in de zoveel jaar naartoe komen om te jagen op Aliens, daarvoor houden ze een Queen gevangen.
Uiteraard breekt al snel de hel los als de Marines ervoor zorgen dat de Queen kan ontsnappen, waardoor plots Aliens aan alle kanten uit te muren lijken te komen. Daarbij hebben we dan ook nog de Predators die inmiddels zijn aangekomen en proberen beide indringers naar de eeuwige jachtvelden te sturen.

Vanaf februari volgend jaar zullen PS3-, Xbox 360- en PC-gamers weer los kunnen gaan met dit intergalactische conflict om nou eens te laten zien welke soort de jager is en welke soort de prooi.