Van der Vaart: "Ik blijf bij Real Madrid"

Olga Kroeders
Rafael van der Vaart zegt dat het zo goed als zeker is dat hij ook na de komende winterstop nog het shirt van Real Madrid zal dragen. Dit meldt De Telegraaf.

"Ik blijf hier nu honderd procent zeker. Ik voel de steun, het vertrouwen en heb de laatste vier wedstrijden in de basis gestaan. We wonnen ze allemaal, het elftal speelde goed en ik draaide ook heel aardig”, aldus de Nederlander.

"Ondanks alle tegenwerking heb ik in augustus aangegeven voor mijn kans te gaan en ik wil mijn droom niet opgeven. Alleen als ik echt weg moét, zal ik vertrekken. Maar de club heeft aangegeven dat over een vertrek niet valt te praten. Alle geïnteresseerden heb ik afgezegd, omdat ik niet weg wil en mag. Punt uit. Bovendien zat er ook geen club bij waar ik naartoe wilde.”

Van der Vaart zegt dat hij zich in Madrid nimmer een buitenbeentje heeft gevoeld. "Op de trainingen liet ik gewoon zien wat ik in mijn mars had. En na mijn doelpunten tegen Zaragoza zag je ook hoe blij iedereen voor me was. De trainer heeft me niet voor niets uitgebreid gecomplimenteerd.”