FC Twente: "Verkoop Douglas onbespreekbaar"

Peterselieman
Wie er ook aan moge kloppen deze winter voor Douglas en hoeveel het geboden bedrag ook moge zijn: de verdediger blijft bij FC Twente. Althans, dat zegt voorzitter Joop Munsterman in TC/Tubantia.

"Er heeft zich nog geen club bij mij gemeld. En ik weet dat ik niet mag jokken in deze functie. Maar als er een bod komt, valt er met ons niet te praten", zegt Munsterman, die overigens geen enkele speler kwijt wil.

Toch houdt de bestuurder een slag om de arm: "We gaan geen bestaande structuren aantasten. Iets dat je in een half jaar hebt opgebouwd, ga je niet midden in het seizoen weer afbreken. Dat is zo ook met onze trainer Steve McClaren afgesproken. Al ga ik bij zestien miljoen euro misschien twijfelen, haha."

"Het is absoluut niet onze bedoeling om in januari te cashen. Het is wel onze bedoeling om zo hoog mogelijk te eindigen in de competitie. Maar spelers zijn onberekenbaar. Als ze ergens anderhalf miljoen euro kunnen verdienen, valt er met hen altijd te praten. Maar ik hoop dat ze met elkaar willen afmaken waaraan ze dit seizoen samen bij FC Twente zijn begonnen. Ik reken daarom ook begin volgend jaar op een rustige transfermaand."