Branson: "The sky is the limit"

Marjo (Muck)
Richard Branson, eigenaar van Virgin Racing, verwacht een mooie toekomst voor zijn team. Tijdens de presentatie die gisteren plaatsvond, gaf hij aan dat 'the sky the limit is'.

"We hebben een fantastisch eerste jaar in de Formule 1 gekend. Het was ongelooflijk een team te sponsoren dat zo hard knokte om beide wereldtitels te winnen. We zijn grote fans van de sport en we hebben veel tijd besteed om alle opties te onderzoeken voor een langdurige betrokkenheid", aldus de Britse zakenman.

Nick Wirth, voormalig sponsor van Brawn GP, vond het plan om de wagen volledig op de computer te ontwerpen zonder gebruik van een windtunnel zo interessant, dat hij Brawn links liet liggen en zich aanmeldde bij Virgin Racing, dat toen nog Manor GP heette.

Daar zijn ze erg blij met de komst van Wirth: "We wisten dat hij een zeer succesvolle ontwerper is die iets anders aan de sport kon toevoegen met zijn digitale benadering van het ontwerpen van raceauto's, dus we dachten waarom zullen wij niet een nieuw Brits team steunen? Ik denk dat je met de juiste mensen alles kan bereiken. Het zal tijd kosten, maar ik denk dat met deze mensen Virgin Racing 'all the way' kan gaan".