Geen versterkingen voor PSV in de winter

Jeffrey
Na de 1-0 zege tegen Sparta Praag in de Europa League richt PSV zich compleet op de competitie. Voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk zijn de Eindhovenaren zelfs op trainingskamp gegaan. Daar werd bekend gemaakt dat de roep om versterkingen niet nodig is.

Tijdens de wedstrijd tegen Sparta Praag waren enkele scouts van buitenlandse topclubs aanwezig, volgens Rutten geen reden tot paniek. "Het zou getuigen van een slecht scoutingsapparaat als zulke clubs zich níet bij PSV oriënteren op eventuele versterkingen", verklaarde de trainer.

"Er is op dit moment geen enkele aanwijzing dat wij een speler kwijtraken. In dat geval zullen we ook geen andere spelers aantrekken", maakt de trainer duidelijk in het Eindhovens Dagblad.

Het duel met RKC is voorlopig het belangrijkste. "Het is nu belangrijk om iedereen goed te verzorgen en de boel bij elkaar te hebben. Dan maakt het geen verschil of Feyenoord de tegenstander is of RKC."

Op het middenveld is het nog even puzzelen voor Rutten wie hij daar opstelt. Ibrahim Afellay is geschorst en van Otman Bakkal is het nog onzeker of hij mee kan doen. "Zijn enkel is opgezwollen, hij is een groot vraagteken", aldus Rutten.