Ajax biedt Haarlem business-seats aan

Frank (franklop)
HFC Haarlem heeft van Ajax, waarmee de club een samenwerkingsverband heeft, honderd business-seats ter beschikking gekregen voor de wedstrijd Ajax – sc Heerenveen op 22 november in de Amsterdam ArenA.

Deze plaatsen zullen door HFC Haarlem worden aangeboden aan bestaande en potentiële sponsors van de club, die bereid zijn om de club te steunen middels een (uitbreiding van het) sponsorpakket.

De honderd business-seats worden kosteloos beschikbaar gesteld door Ajax. Henri van der Aat, commercieel directeur van Ajax: "We werken op voetbaltechnisch gebied samen met Haarlem, maar zijn ook van harte bereid om te kijken waar we de club kunnen helpen door ook op ander gebied samen te werken, zoals in het geval van deze actie. Wij zouden het vreselijk jammer vinden als HFC Haarlem verdwijnt, het is een mooie club met een rijke historie."

Naast het ter beschikking stellen van de business-seats verleent Ajax ook medewerking aan de sms-actie van de stichting Hart voor Haarlem, dat de publieksacties om geld bij elkaar te krijgen voor de club coördineert. Gregory van der Wiel, sympathisant van ‘Hart voor Haarlem’ en oud-jeugdspeler van de roodbroeken, ondersteunt deze actie. Hij zal alle aanwezige supporters oproepen om 'HLM Groeten uit Amsterdam' te sms’en naar 2580 ten behoeve van HFC Haarlem. Daarmee kan een prachtige prijs worden gewonnen. Haarlems hoofdsponsor Brazilian Beach biedt de sms’ers kans op een veertien-daagse compleet verzorgde reis naar Brazilië.

"Wij zijn natuurlijk enorm blij met deze fantastische steun van Ajax," aldus John Bekkering, commercieel manager van Haarlem. "We willen met zoveel mogelijke bestaande en nieuwe sponsors naar deze wedstrijd toe, waarbij we speciale sponsorpakketten hebben ontwikkeld voor bedrijven, die direct een enorme impuls geven aan de club. We verzamelen in de businessclub van Haarlem, waar we een presentatie zullen geven over de huidige stand van zaken en waarbij we de toekomstvisie van de club zullen geven. Daarin gaat het niet alleen over voetbalgedeelte, maar ook over de sociaal maatschappelijke activiteiten en de jeugdopleiding van de club."